Tuesday, October 18, 2011

People Come and Go

 LEA'S FAREWELL PARTY
In my 2 years traveling and wandering, I met a good friend call Lea from France. I wrote about her in my previous entry. We work together, we share the same flat, we spend weekends together and lots of memories together.

Me and Apis plan to have farewell dinner party for Lea. Our main menu for that day was Nasi Lemak with sambal telur and chocolate cake with custard on top. Nyumm!!!!!!
The day that Lea has to leave us, she got the 3am bus to Auckland. Me and Apis watching her packing the bag. She was crying all nite. Us crying? Yes we did cry too, Tears like waterfall.

Back to my flat after finish my night shift. Saw Lea was busy packing the bag. I watched for awhile. Then pretend I was sleepy, and went to bed. Actually I was crying under the blanket, hehehe.

Apis and I set our watch 2.30am to sent Lea to bus stop, which is just located next to our flat. Freezing morning. I discovered true friendship with her that I never ever experienced when I was in Malaysia. The sweetest thing Lea said to me "I want you visit me in France. I will pay for your flight ticket."

Apis and I was so dramatic, bollywood sad scene... but we were too sleepy to make some bollydance at the end of the sad scene. When Lea get on the bus, we cried so loud, like a child lost a mama.

Sooner or later, we all part ways.... people come and go. When you meet someone, and you get along well with her/him, you always wanted them to stay. But each of us (especially us the traveler) has our own plan and destination.

Lea has to go, to continue her traveling to South East Asia. Before she was leaving, we spend our last day with Lea, together with Yan and Sam.
Our last day with Lea, just walking and spending the nice evening in Rotorua.
A farewell is a special goodbye. Miss you Lea!

AFIQ IN THE HOUSE!
Assalamualaikum semua. Kali ni aku tulis dalam BM lak. Dah byk sgt lak entry dlm english kan. Semua gambar2 ni diambil ketika aku masih keje kat Rotorua masa autumn. Skang aku dah duk kat Christchurch (ketika entry ini ditulis).

Mula2 aku datang Rotorua, aku sorang jelah melayu kat pekan kecik tu. Lepas tu mai lak Apis keje dgn aku. Tak lama kemudian, aku kenal Afiq melalui Apis. Dia pon datang la nk jenjalan. Dia keje kat Te Puke. Pemegang ijazah perakaunan dari UiTM, sama 'U' kami. 

Walaupun kami buat odd job kat sini, tapi masing2 ada higher education. Apis bekas jurutera komputer, aku lak pernah bekerja di belakang tadbir untuk penerbitan TV, buat script writing, jadi floor manager dan apa2 yang berkaitan dengan penerbitan program TV.

Kalau dengar je ada org malaysia, cina, india, melayu aku tak kesah, yang nak datang Rotorua, aku memang excited. Aku bawak Afiq and Apis pusing2 Rotorua. Ada gak aku jumpa sorang student Malaysia dari Wellington,,,, eeeeee kekwat tul. Macam bagus. Menyampah aku.

Tak payah nak kekwat2 yer, engkau tu student, datang dengan scholarship, fellow tunggu kat airport. Aku datang dengan duit sendiri, sampai kene pecah tabung aku kat kampung tu ha semata mata nak datang merantau. Takde sape tunggu kat airport, pandai2 sendiri la cari keje cari tempat nk berlindung.
Pose spesel afiq untuk peminatnyer, ada ke?

Oklah, xpayah nak bebel panjang2 bukan ada org nak baca pon. Tapi aku tak kesah lah, aku punyer blog, aku punyer suka. Kiss untuk semua!!!!



1 comment:

Fabulous Me said...

Ko sorg je p sne babe? U rawk!