Thursday, March 28, 2013

Kasut, Kegilaan Makhluk Yang Bergelar Wanita

Memang best giler. Aktiviti menyelongkar garage diteruskan pagi ini. Tu dia, jumpa leather boots knee length. Elok sangatlah untuk persediaan winter yang akan melanda 'down under' beberapa bulan lagi.
Beberapa pasang heels yang masih elok dan cantik juga telah berjaya ditemui dan diselamatkan. Jimat duit untuk bershopping kasut. Kebetulan saiz yang sama. 

Pompuan mana yang tak suka dapat kasut free, cantik dan masih elok lak tu. Walaupun 2nd hand, 3rd hand ke, janji leh jimat dari beli kasut yg baru. Brand? Itu belakang kira, yang penting cantik dipandang.
Harap-harap next selongkar garage terjumpa satu guni penuh dengan dollar. Pak Cik kayo!

2 comments:

~Beb~ said...

aku duk risau gak.. mne laaa minah saleh ni tak on9 lama dah ni? ok ke die..? huhuhuhu alhmdlh ok rupanya.. ahaks..

brand skrg ni dah tak pandang. asal cantik, aku rembat. lagi2 ko ni kecik.. sdap le memilih. obersea lagikkkkk.. sure best2 choice n harga babe. adeh! untong!

Pink Diary said...

baju-baju peninggalan penyewa lama pun ada lagi yg x punggah. cantik2 gak.