Friday, March 29, 2013

Rumah Sewa Ku

FRIDAY! FRIDAY! Public Holiday kat sini from Friday till Monday. Sebelum pergi jadi spectator untuk game cricket, update blog dulu. Jadi spectator pun atas jemputan seorang mat saleh yang kononnya nak dating dgn I, tapi dating kat game cricket. Layankan ajelah.

Update kali ni nak bawa jenguk2 rumah sewa. Kecil je, tapi comel, kemas dan bersih. Teman serumah minah saleh yang selalu menghilang tatkala matahari terbenam dan muncul di kala matahari kembali menyinar. 

Semua orang tau, ni telefon. Kerap gak guna untuk call teman bergossip di Auckland.


Work station gitu, dekat dgn peti ais, senang nak mencapai apa2 ketika sedang berkarya, che wah!



Ni sudut termenung anak kucing I, Cinta & sudut makannya.


Tempat beradu, siap ada gambar Victoria Beckham sebagai inspirasi nak kuruskan badan. Poyo poyo jer.


Ni tuan rumah punya, nak buang tak boleh.



Laman depan rumah, masih dalam proses mengemas semak-samun.


Laman belakang rumah.
Lately cuaca memang the best. Clear blue sky & quite warm. Jumpa lagi :)

2 comments:

~Beb~ said...

apekehal plak ade bubble2 tuh beb? style rumah ko.. suke meow gak rupenye kamu!

Pink Diary said...

tuh bubble ala2 dramatic. ha, suka sgt meow