Sunday, April 7, 2013

New Brighton Beach

Weekends uolss. Tak tau nak g mana. Lepak area dekat rumah je.

Nama tempat ni New Brighton Beach. Apa yang best kat sini? Best untuk lepak-lepak jelah. Angin kuat & sejuk. 

Nak pergi tempat ni dari rumah I jauh la kalau jalan kaki. Nek beskal kayuh dlm 30 minit je, dan kalau drive 10 minit. Naik bus mahal, NZD3.

Kalau mancing pon best kat pier yg panjang tuh mcm dlm gambor kat bawah tapi sejukkkk.


Riadah bersama keluarga pon sesuai kat sini. Ada free public pool, open air,,,, tapi sanggup ke dengan angin kencang yang sejuk.

 Itu saja cerita weekend yg agak quiet.


No comments: