Monday, July 15, 2013

My new passion, online shopping

Assalamualaikum alls,

Hari ni x panjang I nak celoteh. Just to drop by to tell uols my new passion, online shopping. Mula nak berjinak-jinak business online. 

Kepada uolss yg suka berfesyen, sudi-sudilah menjenguk ke online shop I. Baru lebih kurang sebulan je. Asalnyer I ni memang giler online shopping. Masa kat UK dulu memang best shopping kat ebay uk. Nak cari used clothes from designer brand mmg byk choice. I jenis tak kesah uols pakai used clothes. Janji CHIC!

Kalau sudi boleh lah like kat fb. Just click kat pic bawah ni hokay.

Blog pon aderrr,,, just click on the picture.

Thanks:)

xoxo

4 comments:

m.u.l.a.n said...

my husband pulak got hooked to groupon.. towels, gajet2, semua dia borong online... aiyaaa...

Pink Diary said...

akak, i asalnyer start dgn group on la yg terus addicted dgn online shopping ni. tp kat sini group on new zealand tak best. kalau balik kl mmg i cek group on esp bab makan, spa, facial. semua i nak rembat.

CikAnonymous said...

finally! dah boleh baca blog akak balik. last saya buka tahun lepas after raya and then lepas tu blog akak tk blh buka. rindu nak baca akak punya life dan kerja di negara orang ;)

Anonymous said...

Salama.saya nak Dapatkan info ttg dapatkan keja Di oz.boleh bantu x?please emel saya.zuhdiabrahman@gmail.com