Thursday, July 11, 2013

Selamat berpuasa uolsss

Assalamualaikum & hello darlsss,

Selamat berpuasa kepada semua muslim di dunia ni.

Adoi dah lama tak buka blog. Fuh fuh dah berhabuk.

Very the busy to manage life  & also committed to my luar pintu life,,, omputeh ckp outdoor life.

Kalau online tenet pon cek fesbuk & cek online order, gitew,,, skang I dah involved dgn online business lak melalui fesbuk. Baru nak mula.

Thanks a lot juga pada sesiapa yg sudi email bertanya kemana menghilangnyer aku ni dah lama x update entry. Salam perkenalan utk uols uols yg send email. Yang email ayat-ayat jiwang berdarah pon ada. Adoiii pengsann jap. Hahaha

Hari ni first puasa. Syok puasa musim sejuk sebab buka puasa cepat, kul 5.15pm. 

Menu berbuka simple je. Sila lihat gambar di bawah. Maggie goreng dgn hot chocolate. Melayu campur omputeh.


Hot chocholate tu sedap. Ada campuran spices seperti bunga cengkih & apa ntah tak tau tp ada rasa rempah ratus.

Di samping itu, anak bulu aku yg dah pun besar, mcm biasa suka menyibukkan dirinya di dapur.

Mata dok sepet gitu sebab terkena air bawang. Aku dah pesan g main jauh-jauh dengan Princess Bella (kucing jiran ku yg baru menang kategori kucing paling cun musim sejuk baru-baru ini). Mungkin kerana terasa diri tak setaraf dengan Princess Bella so dia xnak join awek tu. Apa pun kucing aku ni baka Bengal. Cantik belang-belang kelabu dia.

Mulai hari ni akan kurajinkan diri untuk update entry, hokay! Banyak nak citer tapi not now lah. Nak citer pasal salji turun uollsss. Tapi next time ekk.

Tata tituuuuu.

Muah muah.

2 comments:

m.u.l.a.n said...

ramadhan kareem to u..!!

take care.. yes yes nnti sila update bila sedia ya... hehee...

Pink Diary said...

salam ramadhan to u too. terima kasih sudi baca... muah muah