Tuesday, February 24, 2015

Sambungan Cerita Camping

Salam semua,

Sambungan dari previous entry. Tak habis-habis lagi pasal camping. Pak Din belakang rumah dah bercucu cerita camping aku masih tak sudah.

One of the activity at Lake Heron, fishing on the canoe.

Kalau tak ada commitment lain memang aku nak pergi camping every weekend dan berkayak di tasik. Sangat tenang di sini. Phone & internet coverage memang tak ada. Masing-masing dengan aktiviti nature.

Caravan kami pula baru setup gazebo. Memang meriah untuk lepak2. Aktiviti malam main card dan borak2 hal fishing. Aku yang asalnya tak knowledgeable sangat bab fishing ni pon sekarang dah banyak tahu hal2 fishing & hunting.

Pasang gazebo macam nak buat kenduri khawin.

Tempat main masak-masak.

Almari tempat simpan stok makanan. Peti ais pon ada tapi x snap photo.

Almari tempat menyimpan pakaian.

Heater untuk cuaca sejuk. Walaupun musim panas tapi adakala temperature rendah.

My reading material when i'm on a camping trip. 

I forget his name but he is a good working dog.


Peminat cilikku yang suka datang bertandang. Kasut tak pakai dik.

That's the story of my camping trip. Tak ada sambungan lagi. Cukuplah sampai sini sahaja.

Salam.




















No comments: